ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

پکن: آمریکا به دنبال ایجاد شکاف میان چین و جهان اسلام است

سخنگوی وزارت خارجه چین در رشته پیام توییتری با اشاره به اینکه کشورهای غربی اهمیتی برای مسلمانان قائل نیستند گفت که واشنگتن به دنبال ایجاد شکاف میان چین و جهان اسلام است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 28
کد خبر: ۸۲۰۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «هووا چون‌یینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین به تلاش آمریکا برای ایجاد شکاف میان چین و جهان اسلام اشاره کرد.

 

وی در رشته پیام‌هایی در توییتر نوشت: «برای بسیاری از مردم مسلمان، آمریکا امن‌ترین کشور برای زندگی در آنجا به شمار نمی‌آید.»

 

سخنگوی وزارت خارجه چین با اشاره به اقدامات خصمانه اخیر آمریکا علیه پکن گفت: «آشکارا، آنها دنبال هیچ چیزی جز شکست اتحاد، امنیت، ثبات و مهار رشد چین نبوده و دنبال شکاف میان چین و جهان اسلام هستند تا توجه‌ها را از تبعیض‌ها و آزارشان علیه مسلمانان منحرف کنند».

 

چون‌یینگ در پیام توییتری دیگری نوشته است: «واضح است برخی در آمریکا و اروپا واقعا اهمیتی برای مسلمانان قائل نیستند. آنها پس از حوادث 11 سپتامبر، به بسیاری از کشورهای مسلمان حمله کرده و به نام مقابله با تروریسم، صد ها مسلمان کشته شده و میلیون‌ها نفر آواره شدند».

 

این مقام چینی به تبعیض‌ها و آزار مسلمانان در آمریکا و بسیاری از کشورهای اروپایی نیز اشاره کرد.

 

سخنگوی وزارت خارجه چین علاقه‌مندی آمریکا و کشورهای اروپایی به اقلیت اویغورها در منطقه سین‌کیانگ را جالب دانست این در حالی است که بنا بر گفته چون‌یینگ، 56 گروه قومیتی دیگر در چین زندگی می‌کنند.

 

سخنگوی وزارت خارجه چین اخیرا نیز در کنفرانس خبری گفته بو که موضوع اویغورها، مسئله نژادی، مذهبی یا حقوق بشری نبوده بلکه مبارزه با جدایی طلبی، خشونت و تروریسم است و آمریکا اهمیتی برای موضوع اویغورها قائل نیست بلکه با این دستاویز به دنبال تضعیف امنیت و ثبات چین و آهسته کردن روند توسعه و رشد این کشور است. 

 

آمریکا و برخی کشورهای اروپایی اخیرا با ادعای نقض حقوق اقلیت اویغورها،‌ تحریم‌هایی را علیه چین اعمال کرده است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار